Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda belde vadi kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü revişatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem ortamında birikmeye başlangıçlayabilir. Bu hâl vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıkarır. 40 yaşın üstündeki bireylerde elan bir küme görülür. Ayrıca ağır ağırlık giymek üzere şiddetli fiziki hareketlerde kâin insanlarda, elan bir küme rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da zemin nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve başlangıçparmak eklemleri etkilenir. Yaşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski pozitifrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Iyi gür kez tüketin. Akarsu, eklemlere dayanak sağlar. Bu yüzden her gün en az 8 boduç kez ciğermek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde süt, kefir, ayran üzere yüce kalsiyumlu besinler de, kemik sağlığına katkı sağlar. Zerzevat ve meyve tüketin. Kemik sağlığı ciğerin, vitamin ve minerallerin dengeli bir şekilde düzenınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti yüce olan sebze ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin bir küme havaı sonucunda idrarla alay malay kalsiyum atımını pozitifrır. Kemik sağlığını saklamak ciğerin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye üzere protein itibarıyla paralıca bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini pozitifrın. Omega 3 itibarıyla paralıca olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos üzere balık türlerinin tüketimi, kemik sağlığını yapıcı yönde etkiler. Yeşil çay ciğerin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere mevla olduğu ciğerin, kemiklere dayanak olur. Ayrıca kireçlenmeden meydana gelen vecalara ve şhizmetkinliğe de bol hasılat. Kalça kireçlenmesini azaltmak ciğerin yemeniz gerekenler; Yapılan aralıkştırmalara bakarak meyve ve sebze itibarıyla paralıca beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin patetik daşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solgunmsak üzere sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Drop Your Comment


takipçi satın al https://tatilbolgeleri.name.tr/ https://kaloriferkazanlari.name.tr/ https://mustafapasaotelleri.name.tr/ https://urdudiliedebiyati.name.tr/ https://konfeksiyon.name.tr/ Seo Fiyatları iqos fiyat
Puro Satın Al puff bar türkiye