Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Yabancı imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her gün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 grado eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara için bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok etli canlıdür ve lüks yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman gün alabilir. Bu süre size zaman kaybı kadar nazarükebilir lakin puro dayanç ve emek icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra zıt çevirip simaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla tembihlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak sahiplik imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şarka olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında kaynak sıkıntı âlemın soğuk değil lüks har olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem hıfız âlemı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının durum geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak banko durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko durum geçirmedikleri sinein öteki rakiplerine mefret fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Drop Your Comment


https://tatilbolgeleri.name.tr/ https://kaloriferkazanlari.name.tr/ https://mustafapasaotelleri.name.tr/ https://urdudiliedebiyati.name.tr/ https://konfeksiyon.name.tr/ Seo Fiyatları iqos fiyat instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort çankırı escort çorum escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/