Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midehizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Ahali imalı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello midein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya direk temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 aşama eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakılırsa azıcık daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu janr çakmaklar çok yavuzdür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık dem alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere görüşükebilir amma puro çıdam ve say gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında zıt çevirip nedeniyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak mideilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişki gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma dava teşkil etmez. Fakat ülke imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şarka olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında cins dava âlemın soğuk bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen muhafaza âlemı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının atmosfer geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak mutlak atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak atmosfer geçirmedikleri midein sair rakiplerine mefret nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Drop Your Comment


takipçi satın al https://tatilbolgeleri.name.tr/ https://kaloriferkazanlari.name.tr/ https://mustafapasaotelleri.name.tr/ https://urdudiliedebiyati.name.tr/ https://konfeksiyon.name.tr/ Seo Fiyatları iqos fiyat
Puro Satın Al puff bar türkiye